Має тонізуючий ефект і надає шкірі еластичність. Добре всмоктується, не залишаючи жирного блиску. Не викликає алергії. Кава містить безліч хімічних речовин з антиоксидантними і антимутагенними властивостями.

Особливість олії кави - запобігання змінам, пов’язаним з ультрафіолетовим випромінюванням, і пухлинам, як доброякісним, так і злоякісним.

Олія кави зменшує шкірну алергію і заспокоює шкіру. Вона також діє в зменшенні та лікуванні прищів. Олія кави зменшує вікові зміни шкіри, розгладжуючи її, діє як ультрафіолетовий фільтр, захищаючи від шкідливого сонячного впливу.

По питанню внутрішнього використання індивідуально звертатися до лікаря.

Методи застосування

  • Сонцезахисна косметика;
  • Антивікова косметика для млявої, втомленої, що втратила тонус і еластичність шкіри;
  • Продукти для лікування акне і купероза;
  • Антицелюлітні суміші, креми і бальзами;
  • Як заспокійливий компонент для чутливої шкіри.

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.